19-годишната Теодора, която сравнително бързо напусна риалити формата Ергенът, се

...
19-годишната Теодора, която сравнително бързо напусна риалити формата Ергенът, се
Коментари Харесай

Бавачката на Гущерови показва завиден стандарт на живот

19-годишната Теодора, която относително бързо напусна риалити формата „ Ергенът ”, се хвали със забележителен стандарт на живот. Брюнетката, която е студентка по право, само че работи като детегледачка при Светлана и Християн Гущерови, се похвали със безценен часовник „ Ролекс ”, пръстен „ Картие ” и гривна с пръстен „ Ван Клийф ”, видя „ Уикенд ”.   „ Картие ”-то коства към 6000 евро, а часовникът към 15 бона в евро. Гривната на „ Ван Клийф ” се продава за 4000 евро, а пръстенът коства още толкоз. Общо на ръката на Теодора има бижута за 29 000 евро или към 58 бона в левове.
„ Откъде има пари за такива бижута? Със сигурност не е от богато семейство, тъй като тогава нямаше да работи като детегледачка, само че и с тази си специалност няма по какъв начин да печели толкоз, че да си купи тези бижута. Или е компаньонка като Габи, или има богат ухажор, само че нещо не се връзват нещата ” – разясняват почитатели на предаването, които не стопират да се чудят каква е истината за брюнетката.

Припомняме, че риалити героинята се грижи за децата на Светлана и Християн Гущерови. Тя била първа другарка на Светлана от години, още от курвенския й интервал, когато осъмваше в инцидентни кревати против 500-1000 лв.. Това изяснява наглото й държание в „ Ергенът ”, откъдето беше изгонена тъй като оскуба танцьорката Мони и съобщи „ Което не се оправя с пердах, се оправя с доста пердах ”. Зрителите останаха ошашавени от агресивното й държание и се запитаха коя естествена майка ще си повери децата на нападателната петричанка. Подигравките ѝ с участничка, която е претърпяла домашно принуждение и надменността към по-пълната Пам също изглеждаха много зле на екрана.

След изгонването си от шоуто, Теодора с половин уста призна в диалог с Диана Любенова, че се срами от представянето си в сантименталното риалити. Всъщност това, което тя сподели беше, че се срами от метода, по който е показана в предаването, само че очевидно не се тормози изключително от обстоятелството по какъв начин си изчуква парите. Зрителите на предаването разясняват, че Теди или спи с някой богат чичко, или продава тялото си като част от своите „ колежки ” от „ Ергенът ”.

„ Няма по какъв начин 19-годишно момиче да има на ръката си бижута за съвсем 60 бона, изключително като родителите й не са милионери ” – размишляват в обществените мрежи за стандарта на брюнетката, която постоянно демонстрира забележителен метод на живот. Други обаче считат, че накитите просто не са нейни, а са й дадени на заем от Светлана Гущерова.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР