19-годишната състезателка от Яхтклуб Черноморец (Бургас) Александра Лукоянова получи приза

...
19-годишната състезателка от Яхтклуб Черноморец (Бургас) Александра Лукоянова получи приза
Коментари Харесай

19-годишна е Ветроходец на 2023 г.

19-годишната състезателка от Яхтклуб Черноморец (Бургас) Александра Лукоянова получи наградата " Ветроходец на годината ". Тя и треньорът й Валентин Николов бяха наградени на публична гала на Българската федерация по ветроходство в Поморие. Бяха отличени още седем състезатели от Яхтклуб Черноморец (Бургас): Ана Ганева, Максим Сугарев, Шемзи Рамадан, Елена Георгиева, Димитър Ников, Валентин Гайдарджиев и Дарина Илиева.
Лукоянова получи оценката за безспорните си достижения на европейски, международни и национални надпревари.
" Надявам се в най-скоро време да развеселявам българите с отлични интернационалните триумфи и олимпийска квота. За мен е чест да се състезавам за България ", съобщи Лукоянова.
" Досега български играч не е печелил конкуренция за Европейската купа, а тя завоюва кръг от Европейската купа в Малта, второ място на Европейската купа в Сърбия, класира се 11-а на Световното състезание в Мароко. Александра е огромен триумф за България и за нашия клуб. Тя оказва помощ доста на децата в клуба и може да бъде образец за всички български състезатели със своята дисциплинираност и безрезервност в тренировките ", посочи треньорът й Валентин Николов.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР