18-ти пореден ден протестиращи от страната и чужбина искат оставките

...
18-ти пореден ден протестиращи от страната и чужбина искат оставките
Коментари Харесай

НА ЖИВО Протестиращите искат 18-и ден оставка на кабинета и главния прокурор

18-ти следващ ден протестиращи от страната и чужбина желаят оставките на правителсвото и основния прокурор. Протестът в София е с начален час 17 часа. Хората в триъгълника на властта постепенно стартират да се събират, полицейското наличие е съществено.

Десетки коли с клаксони и развети флагове се включиха в проведеното в Дупница през днешния ден от 18,30 часа протестно автошествие, заяви БНР. " Това автошествие го вършат младежи - дупничани, които са незивисими и будни. Проблемът с нас е тази персонална независимост и автоцензура, да кажеш: " Абе я по-добре да не ме виждат там ", а пък това са хора, които в този момент ги снимат малките екрани, медии, пишат за тях, има и отрицателни мнения. Тези хора всичкото това ще го преодолеят и застават с лицето си, с достолепието си зад идеята - оставка на това държавно управление ", разяснява художникът и деятел Николай Табаков. 

Исканията на протестиращите през днешния ден поддържаха с акция и българи от Чикаго, които се събраха в центъра на града макар обстановката с ковид в Съединени американски щати. Да се изкорени корупцията, да има обикновено опазване на здравето, обществено обезпечаване и обучение, както и нови водачи, желаеха протестиращите в Чикаго. Протест проведоха и българи в Стокхолм. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР