18-годишно годишното момиче има музикална дарба, чуйте акапелното й изпълнение

...
18-годишно годишното момиче има музикална дарба, чуйте акапелното й изпълнение
Коментари Харесай

Каква ирония! Дебора пее балада за любовта, нож и сълзи....която й се сбъдна

18-годишно годишното момиче има музикална заложба, чуйте акапелното й осъществяване

18-годишната Дебора, която беше разрязана сантиметър по сантиметър с макетно ножче от Георги Николаев и се озова в болничното заведение в Стара Загора с 400 шева, има необикновено тънък и прелестен глас. За това свидетелства видео, което се появи в мрежата. В късото клипче ученичката пее акапелно трогателна балада за обич, сълзи и... нож, който се забива вътре е нея.

Каква подигравка на ориста. Докато Дебора извършва една от най-чувствените песни на Деси Слава – " Някой ден ", като че ли историята в текста оживява и се сбъдва навръх нея.

Питам се: Какво да направя? Щом те видя - раната се отваря И не зная по какъв начин ще устоя

Всеки спомен като огън изгаря И още веднъж претърпявам кошмара За онази нощ, в която паднах в пропастта

Зад гърба ми приказваш цинично Колко елементарно постигнал си всичко Твоят смях, като нож се забива вътре в мен

Зад гърба ми приказваш цинично И ме гледаш по този начин иронично Но помни и на теб ще се случи Някой ден, някой ден.

Все още не е ясно какви са били любовните/интимните връзки сред нея и Георги, само че по последна информация, главната версия за това брутално посягане е ревнивост. Изборът да изпее пред камерата на телефона си тъкмо тази чувствена ария, напоена с толкоз болежка от разрушеното сърце, страданието на лирическия воин и клетвата – „ някой ден и на теб ще се случи “, дали не е в действителност музикален израз на протичащото се в нея, което не може да изкрещи, да разкрие пред приятелите си, да показа на родителите си... никой не знае.

„ Да, и на него ще му се случи някой ден, да изпита това, което и ти, бъди мощна, кураж, момиче ", „ Казват, че положителното е предначертано, а злото непредсказуемо. След всяко зло идва положително. Заради това момиче и злото върху нея ще има промени в законодателството. Не знам дали ще се върне към естествен живот, само че мощно се надявам и моля боговете да й дадат ново начало ", Всичко ще е наред, толкоз доста хора те поддържаме! Много скъпа цена си платила, само че най-хубавото ти следва ", " Ще се оправиш, външната хубост я имаш и отново ще я имаш, помни - никой не може да ти вземе това, което носиш вътре в себе си, а ти си цялостна с обич и добрина, проличава ти, това няма кой да ти отнеме ", са единствено част от стотиците мнения на консуматори на мрежата, които показват поддръжката си към нея.

Не са малко и тези, които хвалят музикалните й умения. Някой коментиращи даже показват, че акапелно пее по-вярно от доста родни чалгарки, да вземем за пример.

Вижте осъществяването й и сами преценете:

Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР