18-годишният студент Красимир Масларов се превърна в един от най-запомнящите

...
18-годишният студент Красимир Масларов се превърна в един от най-запомнящите
Коментари Харесай

Билалов пред инфаркт! 18-годишен превъртя „Стани богат“, цяла България говори за него

18-годишният студент Красимир Масларов се трансформира в един от най-запомнящите се участници в новата история на „ Стани богат “, откогато паметния формат се излъчва по bTV. Краси удиви феновете на предаването с познанията си, като макар нежната си възраст съумя да си тръгне с чек за 20 000 лв.. За наслада и на, който не скри удоволствието си от страхотното показване на момчето.

Младежът е същинско дете-чудо, тъй като е приключил предварително междинното си обучение и към този момент е втори курс студент в университета в Манчестър. „ Преизпълнил е петилетката за 3 години “, пошегува се Билалов и назова хлапето „ ударник “.

Красимир Масларов „ преизпълни “ сполучливо проекта си и в играта, тъй като съумя да вземе цели 20 хиляди лв., въпреки и с малко шанс. Въпросът за сериозната сума беше:
„ Кой именит музикант придобива друг цвят на очите вследствие на сборичкване? “.

Вундеркиндът не знаеше отговора, само че реши да опитва шанса си и напосоки уточни правилния отговор – Дейвид Боуи!

Следващият въпрос, за 30 хиляди лв., беше:

„ В кой град са знакови архитектурни шедьоври къщите на Паганин, Головин, Томбидис и Мърфи, дело на Иван Иванов? “

Тук момчето си призна, че няма концепция кой е правилният отговор и реши да не насилва повече шанса си, отказвайки се от присъединяване, написа fakti.bg.

Щастливият студент съобщи, че ще чества със фамилията си, част от сумата ще отиде за образованието му, също така счита да влага и в артикули и валути.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР