18-годишният Преслав Боруков подписа професионален договор за срок от две

...
18-годишният Преслав Боруков подписа професионален договор за срок от две
Коментари Харесай

18-годишен българин подписа с тим от Чемпиъншип

18-годишният Преслав Боруков подписа професионален контракт за период от две години с отбора от Чемпиъншип - " Шефилд Уензди ".

Нападателят прави първите си крачки в " Левски ", преди да стане част от " бухалите " през 2016 година, където играе за тимовете до 18 и до 23 години.

" Щастлив съм, тъй като през последните две години работих извънредно доста в академията. Радвам се, че към този момент съм професионален футболист и ще играя за " Шефилд Уензди ". Следващата ми цел е да стигна до първия тим ", сподели юношеският ни национал в изявление за thestar.co.uk.

" Миналият сезон беше значим за мен, тъй като играех с положителни футболисти в състава до 23 години и натрупах скъп опит. Искам да бъда водач и да давам образец за това по какъв начин би трябвало да се държи един професионален футболист. Искам също по този начин да се изучавам от сътрудниците ми в първия тим. Благодаря на управлението на Шефилд Уензди, че ми даде опция да играя и да потвърдя качествата ми в Англия ", продължи Боруков.

" Благодаря на всички за поддръжката и не на последно място - на моите съотборници, тъй като без тяхната помощ нямаше да стига дотук и да подпиша професионален контракт. Всички чиновници в клуба ми помогнаха, тъй като напуснах родители, другари и България едвам 16-годишен. Тук хората ме поддържаха и ме направиха по-добър футболист ", приключи той.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР