18-годишният Кристиан Маринов от Ловеч, когото издирваха от три дни,

...
18-годишният Кристиан Маринов от Ловеч, когото издирваха от три дни,
Коментари Харесай

Полицаи откриха обесено 18-годишно момче от Ловеч, изчезнало след рожден ден


18-годишният Кристиан Маринов от Ловеч, който издирваха от три дни, бе открит мъртъв през вчерашния ден към 15.30 часа, оповестиха от полицията. Тялото му е открито наоколо до третокласен път 401 в землището на града от чиновници на районно управление (на МВР) Ловеч, написа „ 24 часа “.

По непотвърдена информация тялото на Крис е намерено обесено на дърво, като при първичния оглед следи от принуждение не са открити. Какво го е тласнало към сходна гибел занапред ще стане ясно. По случая в районно управление (на МВР) Ловеч е формирано досъдебно произвеждане.

Младежът бе в неопределеност от 9 септември вечерта, когато излязъл от вкъщи си, с цел да отиде на рожден ден на другар. Тъй като не се прибрал през цялата нощ, майка му пусна фотография и апел за помощ в обществените мрежи.

Сигнал  за изгубването му е получен в районното ръководство в събота вечерта. Локацията в телефона му показвала, че се намира в местността Синан тепе. Много доброволци се проведоха и се включиха в оперативно-издирвателните мероприятия на полицията.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР