18-годишният Иван Иванов е роден с рядкото заболяване муковисцидоза“, което

...
18-годишният Иван Иванов е роден с рядкото заболяване муковисцидоза“, което
Коментари Харесай

Нека помогнем на Иван в битката му с коварна болест!

 18-годишният Иван Иванов е роден с рядкото заболяване " муковисцидоза “, което визира белите дробове и панкреаса. Изисква ежедневни инхалации с муколитици, дренажи, антибиотично лекуване, висококалорична храна и хранителни добавки. Той е наследник на Красимир Иванов – старши служител на реда в бранш Охранителна полиция към Четвърто РУ-Бургас, ОДМВР-Бургас

От година насам положението му се е влошило и към този момент е включен в листа с чакащи за белодробна трансплантация. Междувременно се постанова да му бъде провеждана терапия със скъпоструващи антибиотици. Белодробната трансплантация на Иван се покрива от страната, само че с цел да се облекчи положението му до нейното настъпване, той се нуждае от скъпоструваща поддържаща терапия. Тя включва мощни антибиотици, профилирани витамини и добавки, муколитици, специфична калорична храна, както и разнообразни консумативи. Ежемесечните разноски за тази терапия възлизат на към 2000 лв..

ОДМВР-Бургас се причислява към акцията на Иван и фамилията му, която включва и събиране на средства за транспортни разноски и болничен престой в чужбина.

Ето и банковата сметка:

Банка ДСК

IBAN BG75STSA93000024059687

BIC STSABGSF.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР