18-годишната Станислава Василева шашна журито на Х Фактор и по

...
18-годишната Станислава Василева шашна журито на Х Фактор и по
Коментари Харесай

Това ли е новата музикална звезда? Станислава от Бургас покори Х Фактор, посвети изпълнението си на загиналата Валя

18-годишната Станислава Василева шашна журито на Х Фактор и по безапелационен метод освен продължи напред, а даде поръчка, че може да е новата музикална звезда на България. Бургазлийката посвети осъществяването си на починалата Валя – 12-годишното момиченце, което преди 6 години бе блъснато на пешеходна пътека.

„ Това ми се отрази доста, тъй като Валя ми беше най-хубавата другарка. След този случай пораснах доста бързо и разбрах, че не всичко в живота е розово. Днес ще посветя песента си на нея”, сподели преди да излезе на сцената Станислава.

Талантливата ученичка се дефинира за извънредно притеснителна, само че счита, че може да се промени, с цел да следва фантазиите си. Последният ден преди кастинга на Х Фактор в Бургас инстинктът й я предиздвикал да взе участие.

Станислава от близо 10 години се занимавала професионално с пеене – 7 години с национални песни, 3 години с поп и джаз.

На кастинга на Х Фактор се показа с балада на Адел, извърши я по приказен метод и справедливо обра овациите.

„ За мен ти си най-хубавото и х-факторско осъществяване, което чух”, сподели Заки. „ Твоето осъществяване беше на международно равнище – изпълни ми душата отвякъде”, прям бе Криско и помоли Станислава да му запее национална ария, след което остана без думи – акапелното й осъществяване бе неповторимо. „ Ние чакахме подобен човек да се появи доста от дълго време!”, добави различен член на журито Любо.



Тази вечер кастингите мина и Георги Терзиев, 33-годишен бургазлия, който сега е готвач, както и Лидия Стаматова - 16-годишна бургазлийка, която даде поръчка, че може да пробие в известния риалити формат.


Лидия Стаматова получи четири " Да " след ария на Селин Дион

Припомняме, че журито на Х Фактор впечатли и друга бургазлийка Роза Божинова
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР