18-годишната Соня Георгиева от Бургас, типичен представител на т.нар. трети

...
18-годишната Соня Георгиева от Бургас, типичен представител на т.нар. трети
Коментари Харесай

Джендърът Соня от „Гласът на България“ бита от скинари! Изключвана е от училище, сега е в 9 клас

18-годишната Соня Георгиева от Бургас, характерен представител на така наречен „ трети пол ”, е била нападната от скинари преди две години, разбра HotArena.

Сензацията от „ Гласът на България “, която шашна журито с неотразим глас и момчешка визия, изяла тупаниците от тайфа расисти в родния си град . Нападението над беззащитното момиче е било предизвикано от половата й ориентировка, писа „ Таблоид ”. 

Малко са изпълнителите, които съумяват да шокират с четиримата треньори в музикалното шоу, само че Соня разчупи стандарта. Появата й на сцената провокира потрес, защото с изключение на тембърът, цялата й визия „ крещеше “, че пее момче. Тя стана противовес на случката предишния сезон с Никола Константинов, за който треньорите бяха уверени, че е момиче. 

Тийнейджърка внесе нотка изясненост с уточнението, че се усеща като момиче, само че не пожела да навлезе в елементи за половата си ориентировка. Напук на „ признанието ” морячката се подвизава с псевдонима Джак . Във фейсбук спряганата като лесбийката мацка е показала, че е обвързана с Николета К. и по този начин сама наля масло в огъня на клюките, че си пада по еднополовата обич. 

Много постоянно ме бъркат за момче. Аз съм си момиче, само че по този начин повече се одобрявам. Никога не съм ходила с рокли. Мисля, че половата ми ориентировка си проличава. Неудобно ми е да приказвам за нещо сходно. Досега не съм се сблъсквала с неприемане, като изключим един или два по-неприятни случая “, сподели Соня. Преди 2 години обаче тя е нападната и бита пред дискотека в Бургас, където била с няколко приятелки. Компанията била нападната от няколко хулигани, които търсели сметка на Соня за какво се прави на мъж. 

„ Таблоид ” научи още, че ученичката от Бургас е била изключвана от учебно заведение поради непокорния си манталитет . Бунтарката даже е сменила цели шест школа . Уточнението е, че не сядала на чина поради митинг против майка си, която от дълги години работи в Гърция. В момента момичето джендър е едвам девети клас независима форма на образование , вместо да е в последния дванадесети. Соня пропуснала 3 години от образованието, шушукат край морето.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР