175 пътници вече се радват на красотата на островите. Вторият

...
175 пътници вече се радват на красотата на островите. Вторият
Коментари Харесай

Първият директен полет от България до Сейшели кацна в столицата Виктория

175 пасажери към този момент се радват на хубостта на островите.

Вторият под наем полет до главния остров Махе през февруари към този момент е напълнен.

Днес рано сутринта първият пряк полет от България до Сейшелските острови със 175 пасажери на борда кацна на интернационалното летище в столицата Виктория. Посрещнаха ги представители на сейшелското Министерство на външните работи и туризма, туроператори, и представители на хотелски вериги, оповестяват от Почетното генерално консулство на Република Сейшели в България, предава Агенция Фокус.

Полетът се осъществя от авиокомпанияBulgaria Air, със съдействието на най-голямата сейшелска туроператорска компания 7South, българските им сътрудници – туроператорите Planet Travel Center, Luxutour, Маrbrо Tours, Exotic Holiday, както и с дейната поддръжка на Генералното почетно консулство на Република Сейшели в България.

При отпътуването, на летище София пасажерите бяха приветствани от господин Максим Бехар, Почетен Генерален консул на Република Сейшели в България, и получиха от него специфична членска карта за клуб „ Приятели на Сейшели в България “.

„ Една фантазия, за която работя към този момент 18 години най-сетне се сбъдна. Пътувате към най-красивата дестинация на света. Насладете се на почивката си, на плажовете, на прелестните хора там. Снимайте, преживявайте, споделяйте, и знам, че ще се върнете като същински другари на Сейшели “, съобщи господин Максим Бехар.

„ Работим интензивно за удвояване на маршрутите от София, в това число директни услуги до екзотични дестинации като Сейшелите и Малдивите. Летище София е повече от писта и терминали, ние се стремим да разпространяваме дестинация България и всекидневно да разширяваме мрежата от полети “, показа Хесус Кабайеро, изпълнителен шеф „ СОФ Кънект “.

„ Никога няма да не помни оня ден през май предходната година, когато Максим ми се обади и сподели „ Време е за пряк полет най-сетне, давай да започваме! “. И ето в този момент това е реалност! За двете страни това е историческо събитие, с господин Максим Бехар, на който сърдечно благодаря, положихме извънредно доста старания, намерихме верните сътрудници, с цел да можем да отворим тази врата на другарство, на нови връзки сред страните ни, и се надявам от тук нататък да имаме към този момент постоянни полети сред двете страни “, сподели Анна-Бътлер Пайет, изпълнителен шеф на 7South.

Втория под наем полет до Сейшелите е към този момент напълнен. Той излетява от София на 25 февруари. Екзотичната страна стана все по-популярна измежду българите, които в този момент ще бъдат доста улеснени при пътуването си до там. Те се позволяват единствено с отрицателен PCR тест, без условие за карантина.

Дати на втория пряк полет до Сейшели:

25 февруари 2022 – 06 март 2022

Повече информация за полетите:

София – Джибути 19:40 – 02:00 (+1)

Джибути – Махе 02:40 – 07:00

Махе – Джибути 21:00 – 23:10

Джибути – София 23:50 – 04:35 (+1)
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР