170 лица в неравностойно социално положение- потребители на услугата Топъл

...
170 лица в неравностойно социално положение- потребители на услугата Топъл
Коментари Харесай

170 лица в неравностойно социално положение ще получат топъл Обяд от община Разлог 

170 лица в неравностойно обществено положение- консуматори на услугата „ Топъл Обяд в община Разлог “  ще получават безвъзмездна храна до 30.09.2025г.
„ Чрез „ Топъл обяд в община Разлог “ даваме опция на всички нуждаещи се да получат здравословно и разнообразно тристепенно меню, което не биха могли да подготвят сами. Като част от услугата е планувано да предоставим и разнообразни типове съвещания, подпомагащи приобщаването на хората в неравностойно състояние,  превъзмогване на обществената им изолираност, както и  понижаване изискванията на беднотия. “, разяснява инж. Гърменов, кмет на община Разлог.
Безплатната услуга, предлагана в делничните дни, е ориентирана към крайни бенефициенти, попадащи в няколко целеви групи – възрастни фамилии и самотно живеещи пенсионери с ниски или без приходи, лица обект на обществено подкрепяне с открита потребност от спомагателна поддръжка, хора с увреждания или здравословни ограничавания, лица в затруднена и уязвима обстановка, скитащи и бездомни и лица от уязвими групи.
Всички лица, искащи да бъдат включени в „ Топъл Обяд в община Разлог “, следва да попълнят заявление-декларация по пример Приложение 1 и Декларация за единодушие за откриване на данъчна информация по пример Приложение 6, които са разполагаем в Общинско дружество „ Домашен обществен патронаж ” гр. Разлог, ул. „ Поп Богомил “ № 2,  като срокът за подаване на молби е непрекъснат.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР