17-годишното момче, което вчера падна от третия етаж на комплекс

...
17-годишното момче, което вчера падна от третия етаж на комплекс
Коментари Харесай

Детето с увреждане, паднало от 3-тия етаж, още е в тежко състояние


17-годишното момче, което през вчерашния ден падна от третия етаж на комплекс за деца с увреждания в Роман, остава в сериозно положение. Младежът е с черепно-мозъчна контузия и пострадвания на гръдния панер, съобщи Нова ТВ.

 

Все още не е ясно дали той се е надвесил и е паднал инцидентно или съзнателно е скочил, споделя Георги Костов, шеф на отдел в Агенцията за обществено подкрепяне в Мездра. " Всичко наподобява на трагичен случай. Самото дете не е показвало, че сходно нещо ще се случи. То не е проявявало принуждение, нито е имало суицидни прояви ", разяснява Капка Нецова от Агенцията. Това потвърдиха и чиновниците от самия дом за деца с увреждания.

След случилото се, три лечебни заведения в София са отказали да одобряват потърпевшото момче, научи NOVA. Причините са били разнообразни - липса на подготвеност за приемане на потърпевш с политравма, липса на свободни кревати и липса на съответен експерт. В момента момчето е настанено за лекуване в университетската болница в Плевен, където през вчерашния ден бе превозено от болничното заведение във Враца.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР