17-годишно момче бе открито обесено в Монтанско, научи BulNews. Случаят

...
17-годишно момче бе открито обесено в Монтанско, научи BulNews. Случаят
Коментари Харесай

Драма в Монтанско! Дете откри 17-годишния си братовчед обесен в изоставена къща

17-годишно момче бе намерено обесено в Монтанско, научи BulNews. Случаят е от събота сутринта във Вирове.
Мариян З. учи в една от професионалните гимназии в Монтана. В петък сутринта той излязъл за учебно заведение, посетил образователните занятия и се прибрал в селото. Не стигнал обаче до дома си. Когато почнало да се стъмва родителите му се тормозили и почнали да го търсят из цялото село. В издирването на младежа се присъединил и 12-годишният му братовчед, който ревизирал изоставена къща в събота сутринта и останал слисан от гледката. Детето видяло по какъв начин безжизненото тяло на Мариян виси на бесило.
17-годишният младеж е от многодетно семейство от ромски генезис. В селото дефинират момчето като ученолюбиво, положително и дружелюбно и нямат пояснение какво е предизвикало момчето да вземе решението да постави завършек на живота си. 
„ Той е от положително семейство. Бащата е трудолюбив. Наскоро закупи още една къща, която стартира да ремонтира, с цел да остави на децата си. Просто не мога да допускам. Цялото село е в потрес “, разяснява пред наш кореспондент кметът на Вирове Валентин Колов.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР