17-годишният централен защитник от юношеската школа на Пирин Илиян Костов

...
17-годишният централен защитник от юношеската школа на Пирин Илиян Костов
Коментари Харесай

Младият Илиян Костов стана част от първия отбор на Пирин

17-годишният централен бранител от юношеската школа на Пирин Илиян Костов подписа професионален контракт и става част от първия тим.

Талантливият защитник организира лятната подготовка с представителния тим, впечатлявайки треньорското управление със своите качества и дисциплинираност. Това е следващото доказателство за положителната работа на треньорите в клубната школа под управлението на шефа Петър Карачоров.

„ Много съм благополучен, че получавам този късмет. Пирин е тим, в който са играли доста известни футболисти, тъй че за мен е чест да нося тази фланелка. Ще се постарая да бъда на равнище и да се развъртвам всеки ден. Чакам с неспокойствие своя дебют. Благодаря на управлението за доверието. Благодаря и на опитните футболисти, които ми оказват помощ със препоръки и упътвания “, съобщи Костов пред www.fcpirin.com.

Младият защитник бе приветстван от спортния шеф на ФК Пирин Светослав Дяков.

„ Мога единствено да пожелая триумф на Илиян. С неговото привличане продължаваме линията да даваме късмет на млади играчи. Това е залегнало във философията на нашия клуб. Когато аз започнах в първия тим на същата възраст като него, получих поддръжка и доста препоръки от по-опитните. Ние ще подкрепим този млад гений, с цел да му помогнем да разкрие своя капацитет. Пожелавам му да се труди настойчиво и да е здрав. Другото ще пристигна с времето “ съобщи Светослав Дяков.

Управителят на ОФК Пирин и член на борда на шефовете на клуба Атанас Дафинов, който също участва на подписването на контракта съобщи:

„ Изключително съм благополучен, че през днешния ден този огромен гений на Пирин подписа професионален контракт. Илиян е въплъщение на пътя, който желаеме да следваме – наши фрагменти, на които да им даваме късмет и да стават част от първия тим. Доволен съм, че нашата взаимна работа дава резултат и всички настойчиво работим за идеята да върнем славата на школата на Пирин и да произвеждаме от ден на ден качествени футболисти. Вярвам във опциите на Илиян и съм уверен, че с доста работа и труд ще доближи високи футболни върхове! “
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР