Мария Игнатова и догодина ще бъде на екран! Красивата блондинка

...
Мария Игнатова и догодина ще бъде на екран! Красивата блондинка
Коментари Харесай

Мария Игнатова пак се уреди за водеща! Ето на кого се оказа любимка

Мария Игнатова и следващата година ще бъде на екран!

Красивата русокоска ще продължи да бъде ководеща на най-романтичното риалити в България - „ Един за различен “.

Игнатова, която е женена за Ивайло Цветков-Нойзи, е получила предложение да работи във вилата на любовта с Емо Чолаков и за идващия сезон на формата. И 99% ще одобри, написа „ България Днес “.

През тази година русокоската дебютира в шоуто, откакто размени Краси Радков и неговата половинка Станислава, които през 2023 година бяха останалите лица до гологлавия синоптик.

Мария пасвала идеално на облика, който продуцентите търсели. Тя е фамилна, със здрава връзка, а на всичкото от горната страна е една от най-популярните дами у нас. Освен това феновете доста я одобрявали и против нея нямало никаква рецензия от почитателите на сантименталния формат.

В същото време към този момент са почнали кастингите за идващия сезон на шоуто, който ще е шести подред. Предаването, което се излъчва през уикенда, няма безусловно никаква конкуренция и печели борбата за рейтинг пред останалите медии. С всяка минала година феновете ставали от ден на ден.

Финансовите условия на Игнатова не били големи. Плюс това в малкия екран, която излъчва „ Един за различен “  Нова тв, Мария е една от любимките на шефовете.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР