17-годишният Кристиан Костов, който прослави страната ни с второто място

...
17-годишният Кристиан Костов, който прослави страната ни с второто място
Коментари Харесай

Кристиан Костов заприлича на Велислава Дърева

17-годишният Кристиан Костов, който популяризира страната ни с второто място на „ Евровизия ” предходната година, към този момент не наподобява на себе си. Изпълнителят на „ Beautiful Mess ” е с перхидролен цвят на косата, а новата му визия стресна неговите фенове. Фенове на младата звезда, роден в Москва, незабавно го оприличиха на известната бесепарка Велислава Дърева, видя HotArena.

Нестандарният имидж на Кристиан, който го е трансформирал в безполово създание, не е просто прищевка на неговата продуцентка Саня Армутлиева, а съзнателно търсено унисекс лъчение. Шефката на „ Вирджиния рекърдс ” желала младежът да пробие на международния пазар и непосредствено му декларирала, че новата корейска визия ще му отвори всички порти. Младежът по никакъв начин не бил удивен, че с перхидроления си цвят на косата към този момент наподобява на момиче, само че стоманеният контракт с музикалната продуцентка не му давал право на мнение.

Миналата пролет финалистът от „ Х Фактор ”, който пожъна най-големия триумф на страната ни на „ Евровизия ”, заемайки второто място, снима специфична фотосесия с колежката си Дара за фешън уебсайт. На тях Кристиан още веднъж имаше метросексуална осанка. Мнозина от почитателите на Кристан възроптаха, че професионалните стилисти, гримьори и фотографи са трансформирали идола им в травестит. От фотосите лъхаше толкоз доста на секс, че повече нямаше накъде. Най-скандалното бе, че на един от фрагментите малолетният Крис бе кокетен в същото дамско палто, в което бяха спретнали и певицата Дара.

Модната дреха бе на Армани , само че въпреки всичко предопределена за някоя дама. Единственото, което отличаваше двата тоалета, бе цветът им и това, че Дара бе с по-къси ръкави от тези на Крис. Младите реализатори позираха с идентични шапки, а по лицето на 15-годишното тогава момче ясно личаха тонове грим. С въпросните тоалети двамата малолетни реализатори изглеждаха съвсем като щастливо влюбена двойка лесбийки.

Междувременно Кристиан призна, че след фурора, който провокира на „ Евровизия ” и „ Мис Свят ”, мечтае за международна кариера и няма време за персонален живот. В момента артистът снове сред България и Русия, където е фамилията на майка му Зауре, която е казахстанка. Наскоро младежът претърпял персонална покруса, която не желае да разяснява. „ Доста неприятни неща ми се случиха в последно време ”, споделя сбито гласовитият артист. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР