17-годишният Андрей Георгиев от Руската гимназия спаси току-що Светия Кръст

...
17-годишният Андрей Георгиев от Руската гимназия спаси току-що Светия Кръст
Коментари Харесай

Това е спасителят на Светия кръст в Бургас!

17-годишният Андрей Георгиев от Руската гимназия избави преди малко Светия Кръст в Бургас, съобщи кореспондент на Burgas24.bg.

" Чувството бе неповторимо и не може да се опише. Пожелавам на всички да са живи през цялата година и да имат здраве, благополучие и шанс ", сподели пред журналисти  Георгиев, който скача за кръста за втора подред година. Той е състезател, тренира водна топка.

Както съобщихме през днешния ден 62-ма смелчаги се потопиха във водите на Черно море.  Най-възрастният измежду тях бе на 70 години, а най-младите са петима 16-годишни младежи. Доста от тях вземат участие в ритуала не за първи път. Сред тях е Ангел Стойчев – спасителят от предходната година и Иван Гайтанов, който стори това през 2021-ва. Двама  именици и 1 рожденик скочиха от Моста.

Честванията на Йордановден започнаха в 08:30 часа с празнична света литургия  в катедралния храм " Св. св. Кирил и Методий “. В 11.00 часа на площада пред храма се организира благославяне на бойните флагове и молебен за здраве на българското войнство.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР