17-годишната Шебнем, която вдигна на тревога село Вресово, е открита

...
17-годишната Шебнем, която вдигна на тревога село Вресово, е открита
Коментари Харесай

Стана ясна причината за изчезването на синеоката красавица от Бургаско!

17-годишната Шебнем, която подвигна на паника село Вресово, е открита в квартира в Бургас. Служители на група „ Издирване ” към отдел „ Криминална полиция ” при ОДМВР – Бургас със съдействието на чиновници от Районно ръководство – Руен разкрили момичето в чудесно здравословно и физическо положение в квартира в центъра на града, съобщава burgasinfo.com.

Момичето е настанено в Кризисен център в Бургас, заради категорично гледище на психолози. След извършени диалози е открито, че 17-годишното момиче е напуснало дома си след сдърпване с родителите, като благодарение на свои другари се укривала в Бургас.

Служителите от група „ Издирване” към отдел „ Криминална полиция” при ОДМВР – Бургас със съдействието на чиновници от Районно ръководство – Средец участваха през последните дни и в други издирвателни действия, свързани с разкриване на напусналия дома си в с. Орлинци, общ. Средец, мъж на 88 години. Същият е открит в покрайнините на прилежащото село – с. Сухидол в приемлива обща кондиция, два дни откакто е напуснал дома си.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР