17-годишната сърфистка Ерика Висенте прекара почти едно денонощие във водата

...
17-годишната сърфистка Ерика Висенте прекара почти едно денонощие във водата
Коментари Харесай

Седемнайсетгодишна сърфистка, отнесена от течението, прекара 22 часа в открития океан

17-годишната сърфистка Ерика Висенте прекара съвсем едно денонощие във водата край крайбрежията на Португалия, откакто поривите напразно и течението я отнесоха в открития океан. За това оповестява Surfer Today.

Преди една седмица, на 15 април, момичето сърфира на плажа Коелю в региона на Алгарве, когато мощните пориви напразно ненадейно я понасят на юг. Висенте е толкоз объркана и уплашена, че не може да гребе към брега и отплува на дъската все по-далеч във вътрешността в океана. Бащата на момичето, който е наоколо, скача във водата, само че не съумява да я задържи. Скоро Висенте е оповестена за безследно изчезнала и наземните, морските и въздушните избавителни служби стартират специфична интервенция по издирването й.

Издирвателно-спасителните дейности не престават през цялата нощ и от сутринта на идващия ден, само че момичето не е намерено. Вечерта на 16 април, когато вярата за намиране на тийнеджърката съвсем изчезва, е получен сигнал за паника от екипажа на контеровозен транспортен съд....

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР