16-ият кръг на Първа футболна лига у нас завършва с

...
16-ият кръг на Първа футболна лига у нас завършва с
Коментари Харесай

След разочарованията в Европа: Лудогорец и ЦСКА в битка в първенството

16-ият кръг на Първа футболна лига у нас приключва с едно от най-чаканите дербита. Един против различен на стадиона в Разград се изправят "Лудогорец " и ЦСКА.

Двата отбора не са се срещали през сегашния сезон, а по традиция мачовете им носят доста заряд. Срещата е с начален час 17:15.

В последните си мачове и двата отбора разочароваха почитателите. "Лудогорец " загуби с 0:1 от Цървена звезда в груповата фаза на Лига Европа. ЦСКА отстъпи на "Бодьо Глимт " с 0:2 в Норвегия в Лигата на конференциите.

У нас ситуацията на двата отбора е "по-розово ". "Лудогорец " е водач в класирането с 33 точки от 13 мача. "Червените " са втори с 29 точки от 12 мача.

Двата отбора ще би трябвало и да мислят по какъв начин да спестят сили, защото им следва извънредно претрупан интервал. До 20 декември разградчани би трябвало да изиграят 6 мача, а ЦСКА - 7.

Въпреки че букмейкърите считат домакините за любимец, отборът на Станислав Генчев ще би трябвало да се оправя без редица контузени и в отсъствието на санкции Оливие Вердон. В ЦСКА нямат чак толкоз съществени проблеми, а Стойчо Младенов призна в Норвегия, че тимът е играл с мисъл за мача против "Лудогорец ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР