16-годишното момиче, което пострада тежко в катастрофата край Панчарево на

...
16-годишното момиче, което пострада тежко в катастрофата край Панчарево на
Коментари Харесай

Почина 16-годишното момиче от катастрофата край Панчарево

16-годишното момиче, което пострада тежко в злополуката край Панчарево на 6 септември, е умряло, съобщиха от болница " Света Анна " за bTV. То беше настанено в болничното заведение с черепно-мозъчна контузия, гръдно-коремна контузия и с фрактури на бедрените кости и ключицата.

Вече няма заплаха за живота на 18-годишното момче, което също беше тежко потърпевшо при случая. Той е в схващане и контактен, само че му следва дълго лекуване поради множеството фрактури, съобщиха от болница " Царица Йоанна - ИСУН ".

Причината за злополуката, която лиши живота и на единия от водачите, е нарушение на преимуществото. Главният прокурор Иван Гешев съобщи, че има информация, че водачът, който е умрял, е използвал огромно количество алкохол.  " Единствената ми информация е преди да дойда. Сега, не мога да подсигурявам за цялостна меродавност, че има данни, че е използвал съществени количества алкохол ", съобщи той на излизане от среща с представители на Института за пътна сигурност. По информация на Нова телевизия шофьорът е имал 20 акта и 3 фиша за разнообразни нарушавания на пътя, осъществени през годините. Два пъти е бил засичан да шофира след приложимост на алкохол - през 2008 и 2012 г.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР