15-то издание на Фестивала на пясъчните скулптури отвори врати и

...
15-то издание на Фестивала на пясъчните скулптури отвори врати и
Коментари Харесай

Бургаският Джурасик парк отвори врати и ви очаква до края на септември

15-то издание на Фестивала на пясъчните статуи отвори порти и съблюдава традицията в първата вечер да се влиза без входна такса.

За положителното въодушевление на всички посетители и гости се погрижиха музикантите от Бургаски духов оркестър и пъстрите балони с логото на фестивала. Тази година „ Джурасик свят Господство “ гостува на Пясъчния фестивал и носи наименованието – Бургасик парк.

По традиция, експозицията е ситуирана в парк „ Езеро “, покрай Конната база, върху повърхност от 5 декара, а по извайването на 12-те фигури от пясък работиха тази година 14 скулптори от България, доста от които бургазлии. Тази година за посетителите има и още една изненада – 13-та фигура, която към този момент е единствено купчина пясък, в идващите дни ще се трансформира в праисторически вулкан, освен това пред погледите на гостите на фестивала.

Това издание ще ви предложи триизмерни изображения на праисторически животни. Най-много са динозаврите, измежду които и могъщия Тиранозавър Рекс, само че има още мамут, гигантска костенурка и други забавни животни, пред които да си извършите въздействаща фотография за спомен.

Работното време на фестивала ще е без почивен ден от 09:00 до 21:00 часа, а цените за посещаване са:

– Деца до 7-год. възраст и хора в неравностойно състояние – безплатно;

– Деца 7-18 год. – 2 лева.;

– Пенсионери – 2 лева.;

– Група над 10 индивида – 3 лева.;

– Нормален билет – 4 лева.;

– 2 възрастни + дете над 7 год. – 8 лева.;

– 2 възрастни + 2 деца над 7 год. – 10 лева.;

– 2 възрастни + 3 деца над 7 год. – 12 лева.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР