15-годишно момче, което откри стрелба по свои съученици и уби

...
15-годишно момче, което откри стрелба по свои съученици и уби
Коментари Харесай

Пъпчив тийнейджър гледа „В обувките на сатаната“, откачи и разстреля най-добрия си приятел, но преди това тренира екзекуцията

15-годишно момче, което откри пукотевица по свои съученици и умъртви най-хубавия си другар, е симулирало стрелбата в странни видеа в YouTube. То също е разгласило в обществените мрежи послания с принуждение. Кейлъб Шарп влезе в гимназия Рокфорд в град Фрийман в сряда сутринта, въоръжен с пушка и револвер, и стартира да стреля наред, написа в. „ Дейли Мейл “.   Момче, разпознато от очевидци като Сам Страхан, е било простреляно в главата, когато се е изпречило на пътя на Шарп в коридора на учебното заведение и се е пробвало да го спре.

След това Шарп е разкрил огън по и ранил три девойки, до момента в който останалите възпитаници под паника са бягали из постройката. Служител на школото по-късно героично се намесил и спрял нападението. По думите на възпитаници, вторият етаж, покрай лабораториите по биология, е бил целия в кръв.
На фотоси се вижда по какъв начин ужасени възпитаници се крият зад бюра в класните си стаи, до момента в който учебното заведение бе под полицейска обсада. Шарп е задържан и отведен в особено място за задържане на деца.

15-годишният Майкъл Харпър описа, че стрелецът е при започване на годината е направил усещане, като е казвал, че ще направи нещо неуместно, което или ще го убие, или ще го вкара в пандиза.

По думите на Харпър, стрелецът е имал доста другари и не е бил унизен от гамени. Всички го дефинират като „ добър, занимателен и малко чудноват “. Бил е и огромен почитател на телевизионния сериал „ В обувките на сатаната “. Също е известно, че момчето е било захласнато от останалите произшествия в Съединени американски щати със пукотевица и убити в учебни заведения.

Около месец преди офанзивата, Шарп е разгласил странни фрагменти, на които той стреля с автомат играчка. Той е добавил към фрагментите звукови и графични резултати, които симулират пукотевица и гърмежи, с цел да направи клиповете по реалистични.

Тримата ранени възпитаници са приети в болница по неотложност и се чака да оцелеят.

Стрелецът е влезнал с две оръжия в гимназията, само че едното от тях за благополучие е заяло. „ Тогава той е употребявал другото си оръжие. Ученик се е доближил до него и го е заговорил. Този възпитаник е убит. Убит е на място “, сподели шериф Ози Кнезович.

Елиза Виджил, 14-годишна, описа, че е видяла по какъв начин момчето прострелва другото момче в главата.

Превод и редакция: БЛИЦ


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР