15-годишният Иван от бургаския к-с "Меден рудник", който намушка 11-годишната

...
15-годишният Иван от бургаския к-с "Меден рудник", който намушка 11-годишната
Коментари Харесай

Убиецът на 11-годишната Никол не е луд

15-годишният Иван от бургаския к-с "Меден рудник ", който намушка 11-годишната Никол Йончева в асансьор е вменяем, той е можел да управлява дейностите си и е осъзнавал смисъла на постъпките си. Това е заключението на съдебно-психиатричната експертиза, заяви БургасИНФО.

Дълго време въпросът дали момчето, посочено от всички като безобидно, е съзнавало какво прави. Иван е бил възпитаник със специфични просветителни потребности и е имал ресурсен преподавател, в квартала си той е бил като момче за всичко и даже е бил унизен от по-големите. Затова и жестокото ликвидиране раздели Бургас във версиите. Част от хората не можеха да повярват, че точно момчето може да е забило острие на нож в сънната артерия на Никол, напускайки по-късно асансьора, с цел да играе с децата пред неговия блок - 96, който е напълно близо.

Психиатричната експертиза обаче сочи, че все още на действието Иван е съзнавал какво прави. Според прокуратурата доказателствата, че той е причинителят, са доста.

Все още не е ясно за какво двамата са влезнали тъкмо в този вход и от кое място се е взел ножът.

Никол и Иван се срещнали във фейсбук и там си уговорили злощастната среща, която приключи със гибелта на момичето.

Нощта след убийството отстрани, който е употребен от Иван, са споделяни всички вести за открития мъртвец на незнайна жена в Бургас. Тогава никой - даже и служителите на реда не знаеха самоличността на жертвата. Тя стана ясна откакто майката Мими подаде сигнал и изложение на изчезналата си щерка.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР