15-годишната Даниела Пирянкова, позната на публиката като част от Шоуто

...
15-годишната Даниела Пирянкова, позната на публиката като част от Шоуто
Коментари Харесай

Малката Даниела Пирянкова от Шоуто на Слави започна работа: Случило се спонтанно и ненадейно СНИМКИ

15-годишната Даниела Пирянкова, позната на публиката като част от „ Шоуто на Слави “, е едно от най-новите попълнения в каталога на “Пайнер ”. Независимо от нежната си възраст, родена е на 4 юни 2004 година, тя има зад тила си много сериозна музикална биография.
Когато е на 10 година, стига до първи кръг на кастинга за “Детската Евровизия ”, а феновете я помнят най-много от “Шоуто на Слави ”. През 2017 година тя стана новата партньорка на емблематичното момченце господин Андреев в рубриката “Запознай се с дребните ”.
Пирянкова споделя, че влизането й в “Пайнер ” станало доста непринудено и внезапно.

Шефът на музикалната компания инж. Митко Димитров предложил на Даниела контракт и по този начин тя става най-младата певица с договор в „ Пайнер “. „ Надявам се и те да се гордеят с мен, и дружно да реализираме доста триумфи “, споделя фолк изпълнителката. Тя не се тормози от огромната конкуренция в сектора и не мисли за своите сътрудници като конкуренция. “
“Възхищавам им се, изучавам се от тях. Всеки е толкоз друг и има своята аудитория и почитатели. Харесвам доста Преслава, Деси Слава, Галин, Денис Теофиков. Надявам се да създадем дуети с тях. Дано да се случи някой ден. Също одобрявам Ариана Гранде “, разяснява новото попълнение на Митко Пайнера.

Даниела беше една от трите театрални партньорки на малчугана господин Андреев, с който имаха графа в предаването „ Запознай се с дребните “. Първоначално бяха Крисия и Тереза Тодорова, само че втората реши да напусне и беше изработен кастинг за ново момиче.
Пирянкова, която е родом от Хисаря, завоюва сърцата на публиката и „ Ку-Ку Бенд “ и беше единомислещо определена за победител в препитването. Момичето може да се похвали с неповторим глас. Всеки, който е чувал осъществяванията й, може да удостовери какъв брой е надарена!
Нейната телевизионна популярност продължи няколко месеца, а по-късно по незнайни аргументи Слави спря да дава ефир на дребните си протежета. Това докара до напускането на Крисия, а в следствие господин Андреев и Даниела също останаха без задължения, писа „ България Днес “.
Пожелаваме на Даниела на добър час и доста, доста триумфи в музикалния отрасъл. Нека да продължава да радва феновете си с прелестния си глас!
Инфо: Лупа

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР