15-годишен нападна с нож и обра възрастна жена, но за

...
15-годишен нападна с нож и обра възрастна жена, но за
Коментари Харесай

Тийнейджър извади нож на старица заради 39 лв. и храна

15-годишен атакува с нож и обра стара жена, само че за броени часове павликенски криминалисти го разкриха. Извършителят е открит и арестуван, оповестяват от Министерство на вътрешните работи.

Действията по случая почнали в неделя към 18.30 часа, откакто подпомагане в ръководството потърсил гражданин на Павликени. Той обяснил, че малко по-рано същата вечер 78-годишната му съседка е била нападната пред дома си от чужд юноша. Той я заплашил с нож и й отмъкнал торбичка с намиращи се в нея 39 лева и хранителни артикули, след което побягнал.
 Снимка: Министерство на вътрешните работи
След приемането на сигнала в полицейското ръководство са подхванати незабавни мероприятия в региона на местопроизшествието. За малко време полицейските чиновници намерили и задържали причинителя - 15-годишно локално момче, незнайно досега на полицията.

Младежът е арестуван за период до 24 часа. По случая е стартирано досъдебно произвеждане.

Днес в РУ-Павликени началникът на полицейското ръководство гл. инсп. Иван Тодоров, ръководителят на Районна прокуратура-Павликени Габриела Дремсизова и полицейски чиновници се срещнаха с пострадалата и й върнаха откраднатите движимости.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР