15.07.18 - Луната е в знак Лъв до 20:32ч. Луната

...
15.07.18 - Луната е в знак Лъв до 20:32ч. Луната
Коментари Харесай

Неблагоприятно време за започване на нови и важни дела

15.07.18 - Луната е в символ Лъв до 20:32ч.

Луната в Лъв кара да "пее " цялата кръвоносна система. Сега тя е доста по-активна, в сравнение с в други дни. Понякога гърбът боли повече и сърцето може да "се раздвижи " малко. Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърба. Може да се обади радикулита. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Да не се употребяват солариум и сауна през днешния ден. Не би трябвало да се прахосват физическите сили на вятъра, защото това ще изисква доста по-голям разход на сила от нормално. След такава загуба на сила, когато Луната влезе в символ Дева, може да настъпи мъчително положение. Следователно, физическите сили по време на престоя на Луната в Лъв би трябвало да се употребяват по-пестеливо.

Луната се движи на луфт от 02:13ч до 20:32ч. Неблагоприятно за започване на нови и значими каузи. Занимавайте се с нормалните неща или наблегнете повече на почивката.

Луната минава в 20:32ч в земния знак Дева.

4 лунен ден (започва в 08:38ч на 15 юли до 09:53ч на 16 юли). Символ на деня е дървото на познанието - денят на грехопадението на индивида вкусил от неразрешения плод. Това е първият от неподходящите дни - лицемерен ден.

Счита се, че този лунен ден е обвързван с небето. Днес Висшите сили приказват посредством знаците на небесата и по тях ще можете да определите дали държите верен курс или не.

В този ден следва да бъдете пасивни и да се оставите по течението. Ден за съзерцаване и молитва. В него е нужно да се четат мантри, молебствия. Особено е значима молитвата – апел към Бога Отец. Носете го в сърцето си и през деня и нощем. Молете се и вашата молба ще бъде чута.

Количеството контакти следва да се лимитират през днешния ден. Желателно е да останете пасивни и повече време да прекарате в усамотение. Ако не можете да останете сами или не ви подхожда, тогава прекарайте в фамилен кръг, само че по-добре не излизайте, в случай че е допустимо.

Бъдете деликатни, защото денят е цялостен с изкушения и провокации. Забранено е да се произнасят неприятни думи дори въображаемо, тъй като в този момент имат огромна мощ. Не бива да се вземат прибързани решения. Всичко, което се подхваща, би трябвало подробно да се обмисли. Избягвайте двойствените обстановки.

Не би трябвало: да се потегля на странствуване, да се късат цветя, да се режат дървета.

Често в 4-тото лунно денонощие човек сънува своите родители. Това значи, че от тях са унаследени някои проблеми, които се нуждаят от срочно позволение.

Препоръчва се физическо натоварване, да се прекара повече време на чист въздух и в разходки пешком. Всяка болест, която възникне в този момент е напътствие за кармични проблеми на индивида. Днес уязвими са адамовата ябълка, гръкляна и шийните прешлени. Подстрижката не е най-хубавото решение в този ден.

Необходимо е да бъдете деликатни в интимните взаимоотношения и да се употребяват по-леки форми на секс. Ако дамата е девствена, то се предлага да не го прави за първи път тъкмо в този момент.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР