14 центъра за подготовка на водачи на моторни превозни средства

...
14 центъра за подготовка на водачи на моторни превозни средства
Коментари Харесай

Проверяват пунктове за годишни технически прегледи и...

14 центъра за подготовка на водачи на моторни транспортни средства и 13 пункта за годишни механически прегледи на пътни транспортни средства от разнообразни области на страната са инспектирани от чиновници на Икономическа полиция- ГДНП, Национална агенция за приходите и ИААА. Проверките са осъществени на 31 януари и са разпоредени от основния секретар на Министерство на вътрешните работи, оповестиха от пресцентъра на вътрешното ведомство.

При инспекция на автошкола в Габрово е открито, че за миналата 2018 година през нея на образование са минали 194 кандидат-водачи, като всеки от тях е плащал по 350 лв. за курса си и по 20 лв. за явяване на изпит, а в това време е регистриран оборот от близо 22 000 лв., което е наложило да се разпореди спомагателна инспекция. Пак там сходна обстановка е установена и в пункт за механически прегледи, където е установено противоречие сред оповестените цени, миналите на обзор пътни транспортни средства и заявените пред Национална агенция за приходите общи доходи.

От пет обекта на територията на областите Силистра, Смолян, Пазарджик и Велико Търново е изискана спомагателна документи и все още инспекциите там не престават.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР