14-годишно момче е в тежко състояние в реанимацията на великотърновската

...
14-годишно момче е в тежко състояние в реанимацията на великотърновската
Коментари Харесай

14-годишен е в реанимация, друг на 19 г. - в НХО след мелето край Стражица

14-годишно момче е в тежко положение в реанимацията на великотърновската болница след зверската злополука край Стражица, която лиши живота на двама младежи в събота.

" След незабавна оперативна намеса през нощта е настанен в реанимация с тежка черепномозъчна контузия, голям брой фрактури на крайниците и прешлени. На апаратна вентилация, нормализиран, само че към момента е с заплаха за живота ", оповестиха за " 24 часа " от лечебното заведение.

В  отделението по неврохирургия е признат различен 19-годишен юноша, евентуално лидерът на размазаното в крайпътни дървета ауди. Той е в устойчиво положение, споделиха лекарите.
    Катастрофата стана през вчерашния ден към 17 ч. на изхода на Стражица в посока Велико Търново. Ауди с четирима младежи на възраст от 14 до 19 година се движело с висока скорост по мокрия път. По неразбираеми към този момент аргументи колата излетява от пътя и се удря поредно крайпътни дървета. От жестокия конфликт,  аудито е смазано до неразбираемост. В смачкачите ламарини на място издъхнаха две момчета. 

Аквапланинг или опит за изпреварване са главните аргументи за случая. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР