14-годишната певица Сузанита, която предизвика скандал със свои видео клипове,

...
14-годишната певица Сузанита, която предизвика скандал със свои видео клипове,
Коментари Харесай

Родителите на Сузанита: Тя е добро дете, социалните само ще я травмират

14-годишната певица Сузанита, която провокира скандал със свои видео клипове, отвън сцената е положително дете, което още не е намерило своя път като реализатор. Това обявиха в студиото на „ Тази сутрин” родителите на момичето – небезизвестният Орхан Мурад и жена му Шени.

„ Сузанита е като всички младежи, тя не следва моя път (…) Тя е разследване, артикул на леките музикални жанрове”, уточни артистът и акцентира, че като родители в този момент имат ясна задача: „ Да канализираме и насочим нейното образование, нейната обща просвета към нещо по-добро”.

В тази връзка Орхан и Шени се заканиха, че ще съдят някои публицисти поради погрешни изказвания по адрес на щерка им: „ Детето няма силикон нито в устните, нито на друго място”.

--> Майката на Сузанита, която я кара на участия, не счита и че клиповете са били прекомерно провокативни: „ Тя е по едно боди, (по тази логика) би трябвало да забранят на всички майки на деца до 18 години да пускат фотоси от плажа”. Защо момичето демонстрира междинен пръст? „ Това го демонстрира на Дявола, на злобата, на завистта”. Според Шени текстът на провокиралата най-разгорещени разногласия „ Луцифер и Буда” не е бил вярно свестен от хората.

Родителите на Сузанита я разказват като „ доста положително дете”, което върви на учебно заведение, рядко излиза и постоянно има предпочитание да оказва помощ на хората. Признават обаче, че към този момент от година и половина пуши – поради тежки нападки, които понесла за свое по-стари и по-неизвестно видео.

Орхан Мурад беше безапелационен – не е нужна интервенция на обществените служби или на Агенцията за протекция на детето: „ Те могат единствено да навредят и да травмират детето”.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР