Синди Бийл от EastEnders използва старите си трикове в сапунената

...
Синди Бийл от EastEnders използва старите си трикове в сапунената
Коментари Харесай

Синди Бийл от EastEnders изневерява на Иън в тежко предателство - но не и с Джордж

Синди Бийл от EastEnders употребява старите си трикове в сапунената стратегия на BBC, до момента в който изневерява на Иън Бийл.

Но на фона на проектите й да се събере още веднъж с някогашния си Джордж Найт, беше някой различен, с който беше забелязана да се забавлява в ресторанта си. След като опитите й да съблазни Джордж се провалиха, разплаканата Синди избяга, до момента в който сътрудникът Иън я чакаше у дома, откакто й сготви храна.

С Синди, която явно поставяше под подозрение връзката си и нещата с Иън доближиха точка на изкривяване, той беше нямаше визия, че се опитваше да съблазни Джордж зад тила му, явно искаше да постави завършек на нещата. Но откакто Джордж даде да се разбере, че целувката им е неточност, Синди му сподели, че го обича.

Тя се разплака, до момента в който му сподели, че желае да бъде с него и знаеше, че той усеща същото, само че Джордж й сподели да си тръгнат и споделиха, че не могат да се върнат. Той сподели: „ Не желая да бъда с теб, не те обичам “, добавяйки, че обича Илейн.

Докато Джордж я изви...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР