14-годишната дъщеря на Охран Мурад Сузанита вече започна да получава

...
14-годишната дъщеря на Охран Мурад Сузанита вече започна да получава
Коментари Харесай

Освиркват Сузанита

14-годишната щерка на Охран Мурад Сузанита към този момент стартира да получава предложения за участия по клубове и първите й изяви са факт, разбра HotArena.

За страдание, приказката, че няма неприятна реклама, за нея се оказва изключение. Заради скандалния метод, по който проби на сцената, Сузи бе освиркана на първото си присъединяване в столичен клуб.

Дъщерята на Орхан Мурад очаквала дебюта й на сцената да бъде незабравимо преживяване и се оказала права, само че в неприятния смисъл. Кошмарът й почнал още на входа на заведението, където защитата отказала да я пусне, защото била малолетна. Наложило се тя да звънне на притежателя на клуба и да се изяснява като ученичка, каквато в действителност е, написа „ Галерия “.



В гримьорната 14-годишната певица получила театрална тресчица поради дебютната изява. А щом излязла да пее, вместо да получи овации, била залята от крясъци: „ Довиждане! “, и освирквания.

Гостите на звездението още повече се вбесили, когато Сузанита изчерпала репертоара си бързо и почнала да извършва части на свои сътрудници.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР