14-15 юли - Венера е в хармоничен аспект със Сатурн.

...
14-15 юли - Венера е в хармоничен аспект със Сатурн.
Коментари Харесай

Денят предразполага към хазартност, лесно се харчат пари

14-15 юли - Венера е в съразмерен аспект със Сатурн. Това ще укрепи връзките и ще помогне да се открият трайни, другарски или сантиментални контакти. В същите дни е допустимо привличането на кармични брачни сътрудници.

Луната е в символ Лъв до 20:32ч на 15 юли. Всичко каквото вършиме, ще се получи добре. Сега можете да се почувствате доста мощни и уверени в себе си. Енергийният капацитет нараства, по тази причина не би трябвало да се губи време. Нужно е да се работи. Увеличават се упоритостите. Дните на Лъва са хубави за празнуване и забавление. Подходящо е за благотворителни каузи.

Подходящо време за дълго проветряване и миене на стъкла. Денят подготвя към хазартност, елементарно се харчат пари.

Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Да не се употребяват солариум и сауна през това време.

3 лунен ден (започва в 07:24ч на 14 юли до 08:38ч на 15 юли). От позиция на силата, 3-ти лунен ден е доста мощен. Поради това е доста значимо нашите желания да бъдат ориентирани към съзидателното русло, към творчеството. Може да се отдадете на работата си - потребен и плодотворен интервал. Добрите намерения ще донесат позитивни резултати.

Ако през първите два лунни дни психическите рекомендации бяха сведени до обработване на позитивни страсти и светли душевни импулси, то на третия лунен ден би трябвало интензивно да се борим с негативните страсти и тъмните мисли. Отрицателните страсти в този момент биват усилвани неколкократно от силата на Луната. Необходимо е да се отървем от тях, в противоположен случай ще отровят тялото и душата. Тяхното място е добре да се запълни от позитивните мисли и позитивното отношение към живота. Трябва да се прояви толерантност, миролюбие и благонамереност.

Да се заобикалят прояви на експанзия, недоверчивост, подмолни дейности, преднамереност. Повишената подозрителност също не трябва да се позволява. Не мислете и не желайте зло на никого, тъй като вашият отрицателен подтик ще бъде обезателно предаден, само че той ще сътвори неприятности освен на този, към който е насочен, а преди всичко на вас самите. Чувството на злоба през днешния ден директно работи върху работата на черния дроб.

Препоръчват се повече придвижвания, физическото натоварване дава излаз на насъбраната сила. Да се заобикаля пасивният метод на живот. Колкото повече сила премине през човек, толкоз по-здрав става, тъй като в този случай силата насища и "измива " всяка клетка от организма.

Секса в този лунен ден би трябвало да бъде деен и автентичен. Много уместно е да се прави някъде в необикновена конюнктура. Това ще придаде на любовните връзки нови безредици и ще разнообрази еротични усеща. Добре е водещата роля да поеме дамата.

Бизнес – Благодатен интервал за сериозен пробив в бизнеса, да постигнете това, което до момента не ви се е отдавало. Луната е на ваша страна, по тази причина се концентрирайте в набелязаните цели и действайте.

Подстрижка – Подстригването в този ден дава обещание плодородно обновяване на личния енергиен капацитет. Стимулира се интензивността на космите-антени. Ако вие отрежете краищата на вашите коси, те ще станат по-възприемчиви към сигналите на Акаша. С подстрижката се обезпечава притокът на пари и позитивни страсти.

Покупки – Да се вършат покупки в 3-ти лунен ден е извънредно нежелателно. Но в случай че въпреки всичко решите да купувате нещо, то проверете неведнъж качеството на добития артикул, с цел да няма след това проблеми.

Сънища – Към сънищата се отнасяйте като към директни инструкции за дейности. Образите би трябвало да се поясняват от позиция на това, до каква степен вярно употребявате предоставената ви сила и до каква степен вярно сте избрали пътя за реализиране на триумфа.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР