14.03.20 Днес действията могат да се окажат съдбоносни Слънце в

...
14.03.20 Днес действията могат да се окажат съдбоносни Слънце в
Коментари Харесай

Днес действията могат да се окажат съдбоносни

14.03.20 Днес дейностите могат да се окажат съдбоносни

Слънце в секстил с Плутон - Добър интервал за водачи. Това време ни разрешава да разберем корена на проблемите, да стигнем до същността им.

Марс в секстил с Нептун – Време, което основава подобаваща атмосфера за секрети и задкулистни дейности, интриги, измами и шикалкавене. Добър интервал за контактуване с благотворителни, религиозни и културни организации, за работа със задгранични сътрудници. Повишава се интуицията. Възможни са непредвидени катастрофи. Добър интервал за внушаемост, психотренинг, енергийни лекувания, лечебно недояждане и духовни извършения, четене на духовна литература. Добро въздействие оказват водните лечебни процедури.

Седмичен хороскоп от 9 до 15 март

Луната е в символ Скорпион. От 12:07ч до 13:10ч минава на луфт. Да не се подхваща нищо значимо.

В 13:10ч Луната влиза в символ Стрелец.
Период на висока прочувствена интензивност и идеалистична настройка. В хората се демонстрира нужда да поучават другите. Уязвима е кръвоносната система, черният дроб, а също сухожилията, ставните връзки, тазобедрените стави. Нежелателно е да ходите пешком дълго време. Може да се появи нараснал вкус.

Доминиращ 20 лунен ден до 00:30ч на 15 март (от 23:17ч на 13 март)
След мрачния деветнадесети ден настава двадесетия лунен ден, който е интервал на промяна, напредък, прилив на сила, излизане на ново равнище. В този ден човек получава опцията да оцени живота си от височината на птичия полет (символ на деня е орелът) и да разбере, че това, което се случва с него, не е инцидентно. Осъзнайте, че с всеки ден, посредством това, което вършиме, вие вплитате по още една нишка в тъканта на своята орис.

Ако сте задоволително смели, през днешния ден може да се решите да извършите нещо, което непрекъснато сте отлагали за по-късно. И този избор ще ви помогне да получите същинска независимост. Противопоказно е да изпитвате подозрения. Точно противоположното, би трябвало да сте колкото може по-уверени.

Днес не би трябвало да се ядосвате, не би трябвало да проявявате горделивост, надменност или да показвате пренебрежение - това забавя вътрешното преображение. Контролирайте страстите си, егото си.

Подходящо време за дейни и решителни дейности (съобразете се обаче с времето на празния курс на Луната). Днешният ден ни оказва помощ да намерим свободата си. Ето за какво върнете задълженията си, прекратете неприятно другарство, излезте на ново равнище, отървете се от всичко остаряло и излишно. Не забравяйте, че всички промени стартират с духовно развиване, а двадесетият лунен ден е съвършен за това.

Днес дейностите могат да се окажат съдбоносни. Енергията на деня е спокойна. Не се карайте с другари и близки. Една свада ще докара до дълги разногласия и недоволства. 20 лунен ден е подобаващ за любовни срещи. Проведете среща в тиха и спокойна конюнктура, говорете си един на различен, само че отложете диалози за работа, битови неуредици, финансови усложнения и така нататък

Подстрижка – подтиква оптимизма. Ако не ви е време за коафьор, добре е в къщи сами да подрежете бретона си или по милиметър от някой кичур.

30 безоблачен ден – Време за съществени избори, за довеждане докрай на старите каузи, само че да не се стартират нови. Подходящо за значими мероприятия и за всичко, към което се отнасяте съществено.

Хубаво е да прекарате повече време в фамилен кръг, измежду близки хора и по-малко измежду
странични.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР