123 състезатели на клубове от София, Пловдив, Троян, Севлиево, Сливен,

...
123 състезатели на клубове от София, Пловдив, Троян, Севлиево, Сливен,
Коментари Харесай

123 състезатели участваха в Национален турнир по джудо в Елена

123 състезатели на клубове от София, Пловдив, Троян, Севлиево, Сливен, Габрово, Стара Загора, Бургас, Свищов, Монтана и Русе, и домакините от Елена участваха в народен шампионат по джудо по случай 30 години от основаването на клуба по джудо „ Ипон 87 “ в Елена. Джудистите бяха разграничени в три възрастови групи – момчета, родени през 2009 година и по-малки, момчета, младежи и девойки.

Еленският клуб се показа с 12 състезатели, които реализираха чудесни резултати. При момчетата 2009 година и по-малки сребърен медалист стана Мерхан Фикрет, с бронзови медали са Кристиян Станев, Халис Мустафа, Георги Енчев, Себахтин Хашимов. В групата на момчетата с бронз са Валентин Пашов, Александър Илиев и Мирослав Иванов. Младежите завоюваха два златни медала – Милен Йорданов и Николай Кисьов, а бронзов медалист е Мирослав Тодоров.
В резултат на извоюваните медали еленският клуб по джудо е с купа за отборно трето място.

Турнирът беше публично открит от кмета инж. Дилян Млъзев, който сервира приветствен адрес по случай годишнината на клуба. Предната вечер на публична среща треньорът на клуба Иван Мирянов награди с плакети и юбилейни медали-монети някогашни и сегашни състезатели.

Председателят на клуба по джудо „ Ипон 87 “ Иван Мирянов, който е негов треньор и създател, най-искрено благодари на Община Елена, представлявана от кмета, на фамилии Кисьови и Петрови, на Иван Димитров и Весела Димитрова и на всички, които през годините са помагали за развиването на спорта джудо в град Елена.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР