120 френски доброволци, на възраст от 18 до 30 години

...
120 френски доброволци, на възраст от 18 до 30 години
Коментари Харесай

Френски доброволци направиха дарение за децата от социалните центрове в Карлово

120 френски доброволци, на възраст от 18 до 30 години докараха с 40 автомобила подаяние за децата от обществените центрове и учебните заведения в Карлово. Това заяви за Радио „ Фокус” - Пловдив зам.-кметът Антон Минев. Дарението ще бъде разпределено от младежи доброволци в Младежкия-информационен център и доставено на учебните заведения за началото на образователната година.
Френските доброволци са в Карлово по покана на младежкото съдружие „ Младежки и цивилен начинания в Розовата котловина “. „ Благодарение на самодейността локалните младежи научиха за благотворителността на френските им връстници и по какъв начин те ще пропътуват за един месец през 20 страни, с цел да зарадват деца в неравностойно състояние. Сред посрещачите в Карлово бе и Царицата на розите 2017 “, сподели Минев.
„ Накрая тим от френските доброволци изигра другарски мач с младежи от ОФК „ Левски-Карлово “, който провокира огромен интерес”, добави Минев. По думите му французите са траяли към Румъния, като са нощували навън под връх Бузлуджа.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР