12. Рак Раците може и да са емоционални същества, но те

...
12. Рак
Раците може и да са емоционални същества, но те
Коментари Харесай

Най-арогантните зодиакални знаци

12. Рак

Раците може и да са прочувствени същества, само че те не считат, че възприятията им са по-важни от тези на всички останали. Хората от тази зодия са извънредно любвеобвилни и грижовни и имат навика да слагат потребностите на другите пред своите лични. Сторят ли нещо положително за някой различен, не чакат компенсация. Раците не правят сходни неща в очакване на хвалба, а тъй като са уверени, че по този начин е редно и защото по този метод ще създадат живота на някой по-добър.

11. Козирог

Козирозите са прекомерно мъдри и практични, за разрешават на егоцентризма да ги владее. Те схващат по какъв начин работи светът и не имат вяра, че потребностите им са по-важни от тези на останалите.

Да, слагат прекомерно огромен акцент върху работа и задачите си и тази тяхна целеустременост постоянно се бърка с егоцентризъм.

Козирозите искат нещата да бъдат свършени като хората, с цел да може всички да берат от богатството. Това е едно от най-хубавите им качества.

10. Риби

Рибите са твърде самоотвержени, с цел да бъдат егоцентричен. Човек елементарно може да им повлияе и простят бързо. Затова постоянно слагат другите пред себе си.

Рибите са извънредно интуитивни. Благодарение на това те схващат с лекост какви са потребностите на останалите.

Рибите са състрадателни и в действителност рядко поставят своите потребности преди тези на останалите. Никога не биха наранили някого преднамерено, даже и да имат полза.

9. Везни

Егоцентризмът на хората от тази зодия се състои в това, че непрекъснато се пробват да усъвършенстват себе си и близките и в никакъв случай не са удовлетворени от резултатите.

Наясно са с някои от положителните си качества, само че все пак непрекъснато се стремят към съвършенство. В края на краищата когато спреш да се развиваш, на процедура все едно си починал. Умеят да гледат нещата в вероятност. Наистина се пробват да се слагат на мястото на другите и да схванат по какъв тъкмо метод ще бъдат наранени от решенията им.

Везните постоянно си угаждат, само че просто тъй като ги е грижа за самите себе си.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР