12 популярни личности с музикален талант, но не професионални изпълнители

...
12 популярни личности с музикален талант, но не професионални изпълнители
Коментари Харесай

Папи Ханс и Мария Игнатова влизат в Маскираният певец

12 известни персони с музикален гений, само че не професионални реализатори ще бъдат участниците в новия музикален план на Маги Халваджиян „ Маскираният певец”.

От началото на август по Нова телевизия се върти реклама на новото шоу, зад което стои екипът на имитаторското шоу „ Като две капки вода”. Според регламента, в продължение на 3 месеца, известни българи ще живеят скрити зад маски. Костюмите, основани особено за шоуто, са на животни и митични същества. Те ще крият артистите при всяка тяхна изява на музикалната сцена, пи[e „ Уикенд “.

Макар детайлностите към „ Маскираният артист “ да се пазят в загадка, почитателите към този момент започнаха да вършат спекулации. Една от тях е, че Димитър Рачков ще води предаването, защото се появява и в телевизионната реклама. Зрители на шоуто бързо разпознаха в рекламното видео с маскирания като бик участник колоритният публицист Папи Ханс.

Според хора от кухнята на шоуто, някогашната половинка на Рачков – Мария Игнатова също ще пее, маскирана като баснословен воин. Не е загадка, че след раздялата си с комика, русокоската изпадна в забвение. Преди да пробие като водеща в „ Господари на ефира”, „ България търси талант” и „ Х Фактор” дълги години Игнатова се пробва да блесне в родния шоубизнес с разнообразни начинаня. Малцина през днешния ден помнят дебюта й като певица през 2009 година

Трите части, които тя изпя с артистичния псевдоним Мари, останаха незабелязани. След като първата й ария „ Не ме търси” никого не впечатли, амбициозната русокоска записа втората „ Невъзможно” дружно с известния тогава Стратия. Най-неуспешен се оказа третият й опит с песента „ Искаш”, която я отхвърли от музикалното занятие. След като „ Господари на ефира” отпадна от програмната скица на Нова телевизия при започване на годината, Мария остана без работа. Маги обаче знаел за напъните й да пробие в музикалния отрасъл и й предложил да взе участие в шоуто.

Певицата Люси Дяковска също получила оферта, защото неотдавна взе участие в немското издание на „ Маскираният певец”, дегизирана като виолетов октопод в златиста рокля. Не е изключено Люси да бъде част от журито. Към момента не е оповестено, че такова ще има в българското шоу, само че задграничните формати разполагат с жури и е съвсем несъмнено, че родните продуценти ще следват модела по лиценз.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР