12-годишно момиченце от сирийски произход изчезна днес в Болярино. Рейсян

...
12-годишно момиченце от сирийски произход изчезна днес в Болярино. Рейсян
Коментари Харесай

ОБЗОР: Цял ден търсиха изчезнало дете в Болярино, отпадат всички COVID мерки в страната

12-годишно момиченце от сирийски генезис изчезна през днешния ден в Болярино. Рейсян е отглеждана в многодетно семейство, което има филантропичен статут. Около 19 часа детето беше намерено в покрайнините на селото, на към 200 метра от къщата. По тялото ѝ имало следи от принуждение и е била в потрес.
Прочетете още
Все още не е ясна повода за изгубването на детето. Няколко са главните версии, по които се работи.

Всичко към случая четете тук:

Официално отпадат противоепидемичните ограничения в страната от  четвъртък /17 ноември/, оповестиха от Здравното министерство. Решението е взето през вчерашния ден на съвещание на съвещателен съвет при здравния министър, потвърди още епидемиологът проф. Тодор Кантарджиев.

Продължават полемиките към падналата ракета в Полша. Министърът на защитата Димитър Стоянов съобщи, че не чака съответна опасност за националната сигурност след случая в Полша. По думите му няма терзание в нито една страна-членка на НАТО.

Любомир Яков е мъжът, който подаде сигнал за бомба на Централната гара в Пловдив във вторник, научи  TrafficNews . Прокуратурата пое случая с подправен сигнал за бомба на Централна гара Пловдив. Вчера целият регион към транспортното оборудване бе евакуиран от полиция. 27-годишният мъж , задържан за подправения сигнал има богато досие с други сходни прояви. 

36-годишната Красимира Лалева е предадена на съда за убийството на 28-годишния Божан Иванов. Окръжна прокуратура в Пловдив внесе обвинителен акт по отношение на Красимира и се очаква Окръжен съд – Пловдив да насрочи разпоредително съвещание по делото.   

След 9-годишно следствие на лекарска неточност, делото за гибелта на пловдивски културист Янко Дишев трябваше през днешния ден да влезе в съда, само че ход на разпоредителното съвещание не беше даден. Заради нарушавания по обвиняването, производството беше върнато на прокуратурата.

Междувременно трима мъже застанаха пред съда по обвинявания за владеене и разпространение на марихуана, кокаин и амфетамин. Магистратите дефинираха и на тримата най-тежката мярка за неотклонение " задържане под стража ". 

Пловдив остава измежду изявени стопански центрове в България. Това демонстрира проучването на " Регионални профили - 2021 " на Института по пазарна стопанска система. Изследването беше показано през днешния ден и демонстрира, че въпреки през 2021 година пандемията да продължава да оказва неподходящо въздействие върху стопанското и общественото развиване на страната, то въпреки всичко страна стартира да се стабилизира и да излиза от рецесията. 

1 500 000 с Данък добавена стойност е прогнозната цена за консервацията и реставрацията на емблематичната къща " Ламартин " в Стария град.

Само две предложения са подадени за огромната реконструкция  на Хуманитарната гимназия в Пловдив. Фирмите, които  вземат участие в публичната поръчка, са от най-големите в строителния отрасъл на национално равнище – „ Трейс груп холд ” АД и ВХД АД, чието остаряло име бе „ Водстрой 98 “ АД.

Президентът на Българската федерация по плуване Георги Аврамчев приказва за басейн " Младост " пред  TrafficNews . Общината ще тегли заем от 20 млн. лева, с цел да стане факт новият басейн. Вече много градове в България започнаха да имат доста хубава материална база и хубави басейни, а пловдивските плувци не престават да се мъчат в дребния басейн  " Младост " и все пак реализират триумфи. 

Конкурсът за ново управление на летище „ Пловдив ” е изцяло изопачен, като неизвестно за какво от Министерството на превоза са създали корекции за просветителния ценз  на претендентите.  Това съобщи ръководителят на Съвета на шефовете на " Летище Пловдив " ЕАД Дойчин Ангелов на брифинг пред Административния съд.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР