12-годишно момче сложи край на живота си след училищен тормоз.

...
12-годишно момче сложи край на живота си след училищен тормоз.
Коментари Харесай

12-годишно момче сложи край на живота си заради тормоз в училище

12-годишно момче постави завършек на живота си след учебен тормоз. Опустошеното семейство Дрейк Хардман от Туеле, Юта в Съединени американски щати показа трогателен апел в обществените мрежи след трагичната му гибел.

Родителите на Дрейк, Анди и Сами разкрика, че той е протегнал ръка на живота си откакто е бил унизен от съученик в продължение на една година, написа „Мирър“.
външна реклама
Мама Сами скърби за своето „ красиво момче “,„ сърцето й е разрушено “ и сподели, че тормозът в учебно заведение е повода за преждевременната гибел на сина й.



Тя прикани родителите да „ държат изкъсо децата си “ и да ги научат на добрина след тази покруса.

Приятели на фамилията от Туел в Юта, Съединени американски щати, започнаха акция за събиране на средства за погребението на Дрейк.
Публикувайки в акаунта си в Instagram, Сами сподели: „ Това е резултата от тормоз, моето красиво момче водеше борба, в която даже аз не можах да го спася.

„ Нямаше никакви знаци, единствено обидни думи на другите, които в последна сметка лишиха нашия Дрейк.“



„Той беше на 12… на 12 години. Как може 12-годишно дете, което е толкоз умишлено и гордо обичано от всички, да мисли, че животът е толкоз сложен, и че би трябвало да се оттърве от него?.“

„ Сърцето ми е разрушено, не знам по какъв начин да го поправя, само че ще извозвам всяка минута, преподавайки добрина в памет на обичания си наследник.“

„ Неговата цел беше да ни научи на добрина, да покаже обич и той безусловно го направи, той беше на всеки другар.“

Татко Анди сподели: „ Нашето сладко 12-годишно момченце умря тази заран след опит да посегне на живота си нощес. Той е най-големият почитател на Юта Джаз.

Страницата GoFundMe демонстрира, че джаз играчите Руди Гобърт и Джо Инглес са измежду най-хубавите донори, като всеки е дал по $4,527.

Дарения и съболезнования се изсипаха от хиляди хора. Събрани са над 80 000 $ от другари и доброжелатели за три дни.



„Вие, родители, направихте всичко както би трябвало, тъй че в никакъв случай не се обвинявайте! Виновен е насилникът. Изпращам ви виртуални обятия и се молим за фамилията ви.“

„ Младо красиво момче с цялостен живот пред себе си беше погубено прекомерно бързо от (насилници), толкоз болежка и смут е претърпяло това малко момче.“, са част от мненията.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР