11-годишно момиче загина, след като се опита да спаси кученцето

...
11-годишно момиче загина, след като се опита да спаси кученцето
Коментари Харесай

Дете загина, за да спаси кученцето си СНИМКИ

11-годишно момиче почина, откакто се опита да избави кученцето си от пожар в къщата на фамилията си в Джорджия. Кейтлин Симънс изтичала назад в горящия дом в събота вечерта, с цел да извади кученцето си, наречено Малкия човек, от пламъците.

Шефът на пожарната в окръг Спалдинг Майк Бърд сподели пред WSB-TV, че пожарът „ е бил забележим от една миля “. След като пожарникарите дойдоха, те неотложно започнаха да търсят Кейтлин в вилнеещия пожар. Екипът скоро я намерил горе, само че било прекомерно късно да бъде избавена.

Доведената вуйна на дребното момиче, Тресия Пери, сподели, че вторият татко и доведеният чичо на Кейтлин са се пробвали да се върнат, с цел да я спасят, само че „ не са съумели да влязат “.

„ Кейтлин, тя е като нас, фен на животните. Тя се качи горе и взе кученцето “,  показа нейният чичо Чарлз Бийчър пред Fox 5. Четириногото също не оцеля.

По време на пожара братът на Кейтлин и още двама са били в дома и са оживели. Не е ясно дали родителите й са били у дома по време на случая и дали някой се е опитал да я спре да избяга назад в пламъците. Смята се, че пожарът е инцидентен, само че не е ясно какво го е провокирало, написа " Дейли Мейл ".

Един пожарникар е ранен и откаран в болница. На всички отзовали се пожарникари бяха препоръчани съвещания, с цел да оказват помощ при оправянето с злополуката. Извън дома, другари и семейство сътвориха спонтанен мемориал, на който скърбящи сервираха плюшени животни и цветя.

Бе основана страница в GoFundMe за фамилията на младото момиче, защото те изгубиха всичко в трагичния пожар.



Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР