11-годишният американец Антъни Перес загина след като се хвърли да

...
11-годишният американец Антъни Перес загина след като се хвърли да
Коментари Харесай

Трагедия! 11-годишното момче геройски спаси приятел от замръзнало езеро, но самият той не бе пожален от съдбата

11-годишният американец Антъни Перес почина откакто се хвърли да избавя своя 12-годишен другар, който ппопадна под леда на замръзнало езеро в Куинс. Трагедията се случила, когато децата се разхождали в горския парк към четири часа следобяд, заяви New York Post. Според източник в полицията, Антъни е бил на сушата, когато Хуан Умперес отишъл на леда и пропаднал. Момчето незабавно се затича към приятеля си, с цел да му помогне и го измъкнал, обаче за злощастие самият той не съумял да се измъкне от ледената вода.



Когато спасителите извадили Антъни от водата, детето към този момент не дишало. Лекарите му създали изкуствено дишане и неотложно го откарали до болничното заведение, само че към този момент било прекомерно късно. Съседите на умрялото момче споделят, че Антъни е бил в действителност страховит човек.



Докато се опитвали да измъкнат Антъни от водата, двама спасители също пропаднали под леда. Сега те са в болничното заведение с хипотермия. Ледът бил толкоз тъничък, че можело да бъде продънен с ръка.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР