11 дни преди подновяването на първенството треньорът на ЦСКА Нестор

...
11 дни преди подновяването на първенството треньорът на ЦСКА Нестор
Коментари Харесай

Ел Маестро е избрал стартовия състав за първия официален мач с Ботев

11 дни преди подновяването на шампионата треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро на процедура е наясно със стартовия състав, на който ще заложи. Първият формален мач на армейците за 2024 година е семейството на Ботев Враца идната неделя, 18 февруари, от 17:45 часа.

Те за първи път ще посрещнат противник на националния стадион " Васил Левски " след преместването от " Българска войска " поради идната реорганизация на клубното оборудване, написа " Тема Спорт ".
 Матай дава 4% <a href=бонус “Победа ” и 100% класа на ЦСКА " >
Матай дава 4% бонус “Победа ” и 100% класа на ЦСКА

Нидерландецът се завърна в игра след травма

Припомняме, че осъдени за конфликта с отбора, воден от Христо Янев, са двама от главните футболисти на ЦСКА - вратарят Густаво Бусато и халфът Марселино Кареасо. Те получиха петите си жълти картони от началото на акцията в дербито против Лудогорец от последния есенен кръг (0:1) и ще би трябвало да изтърпят наказване от една среща.

Санкцията на колумбиеца отваря титулярно място за новото попълнение Улаус Скаршем, който се чака да започва отдясно на ромба в средата на терена.

Норвежецът към момента се приспособява към новата конюнктура, само че сподели и някои положителни неща по време на подготовката в Турция. Той ще е и единственият от привлечените през зимата, който ще започва в първия пролетен мач. Както е известно, Мартин Стойчев и Фернандо Каранга са с нарушена подготовка и ще стартират от пейката.

Единствената алтернатива пред Нестор е обвързвана с ядрото на ариергарда и това кой ще бъде сътрудник на Християн Петров. Все отново много по-вероятно е това да е Браян Кордоба за сметка на Енес Махмутович. Треньорът Нестор Ел Маестро към този момент призна, че капитанът Юрген Матей към момента не е подготвен за пълноценно присъединяване в срещата след дългото си възобновяване от травма в коляното.

Под рамката в отсъствието на Бусато ще застане аварийният вратар Евтимов. Крайни бранители ще са Турицов и Вион, а пред защитата ще е Юга. В средата ще се заформи норвежко трио от Скаршем, Хайнц и изнесения на първо време Линдсет, а на върха на офанзивата ще си партнират Фаетон и Назон, в случай че не се стигне до негова продажба преди този момент.
 Матай дава 4% <a href=бонус “Победа ” и 100% класа на ЦСКА " >
Матай дава 4%
бонус “Победа ” и 100% класа на ЦСКА

Нидерландецът се завърна в игра след контузия

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР