11 април е ден, в който енергиите на Вселената се

...
11 април е ден, в който енергиите на Вселената се
Коментари Харесай

Дневен хороскоп

11 април е ден, в който силите на Вселената се сплотяват, с цел да поддържат вашите желания и фантазии. Това е идеалното време да започнете нови планове, да преследвате упоритостите си и да се свържете с другите на по-дълбоко равнище. Бъдете отворени за нови хрумвания и благоприятни условия, защото те могат да дойдат от непредвидени източници.

Овен (21 март - 19 април): Днес е денят, в който би трябвало да се концентрирайте върху себе си. Отделете малко време, с цел да преразгледате задачите си и да обмислите по какъв начин можете да ги постигнете. Не забравяйте да отделите време за релаксация и грижа за себе си.

Телец (20 април - 20 май): Днес ще намерите наслада в дребните неща. Може би това е диалог с другар или вкусна храна. Насладете се на тези моменти и не бързайте към идващото нещо. Освен това е добър ден да помогнете на другите; вашето позитивно отношение може да повдигне духа им.

Близнаци (21 май - 20 юни): Днес е идеалният ден за учене на нови неща. Независимо дали става въпрос за асимилиране на ново умеене или просто научаване на нещо ново, мозъкът ви ще остане зает през целия ден. Бъдете отворени за нови хрумвания и благоприятни условия.

Рак (21 юни - 22 юли): Днес е подобаващ миг да изразите възприятията си. Независимо дали става дума за обич, признателност или горест, не задържайте нищо вътре. Споделянето на вашите мисли и страсти с другите може да сътвори по-силни връзки и да облекчи бремето от сърцето ви.

Лъв (23 юли - 22 август): Днес е денят, в който би трябвало да излезете от зоната си на комфорт. Опитайте нещо ново, даже и малко плашещо. Това може да бъде всичко - от опитване на нова рецепта до посещаване на непознато място. Приемете го като опция за напредък и премеждие.

Дева (23 август - 22 септември): Днес е добър ден за нареждане на целите. Прекарайте известно време в размисъл какво в действителност има значение за вас и кои области от живота ви изискват внимание. След като идентифицирате областите, които се нуждаят от усъвършенстване, създайте проект за деяние и започнете да вършиме промени.

Везни (23 септември - 22 октомври): Днес е подобаващият ден за превозване на качествено време с обичаните хора. Организирайте събиране или просто се свържете с другари и семейство. Смехът и топлината на вашата компания могат да създадат този ден паметен.

Скорпион (23 октомври - 21 ноември): Днес е денят, в който би трябвало да бъдете търпеливи със себе си и другите. Нещата няма да вървят по проект и това е добре. Оставете нещата да се развиват естествено и избягвайте да контролирате всяка обстановка.

Стрелец (22 ноември - 21 декември): Днес е денят, в който би трябвало да преследвате фантазиите си. Независимо дали става въпрос за кариерна цел или персонално достижение, в този момент е времето да предприемете дейности. Вярвайте в качествата си и не позволявайте на страха да ви спре.

Козирог (22 декември - 19 януари): Днес е добър ден за саморефлексия. Помислете за минали прекарвания и по какъв начин те са оформили живота ви през днешния ден. Използвайте това познание, с цел да оформите бъдещето си и да станете най-хубавата версия на себе си.

Водолей (20 януари - 18 февруари): Днес е денят, в който би трябвало да дадете приоритет на грижата за себе си. Уверете се, че получавате задоволително сън, ядете питателна храна и отделяте време за действия, които ви харесват. Грижата за себе си ще ви помогне да останете здрави и щастливи.

Риби (19 февруари - 20 март): Днес е подобаващ миг да помогнете на другите. Независимо дали става въпрос за доброволческа работа или просто предложение на приятелско ухо, вашият позитивен принос може да окаже доста въздействие върху живота на хората към вас.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР