1080 литра неистински препарати бяха конфискувани при специализирана операция на

...
1080 литра неистински препарати бяха конфискувани при специализирана операция на
Коментари Харесай

Плевенски полицаи иззеха над 1 тон фалшиви перилни препарати

1080 литра неистинен препарати бяха иззети при профилирана интервенция на 1 ноември 2022 година. Акцията е имала за цел да спре търговията и да задържи незаконно импортираните или фалшифицирани перилни препарати.

Около 09:30 часа чиновници на СПИП при ОД на Министерство на вътрешните работи - Плевен са претърсили парцел в село Гривица, населяван от 43-годишен. В хода на процесуално-следствените дейности в приземно помещение са открити и конфискувани 216 продукта - туби със синя течност и надпис " Ariel professional colour " с съдържимост по 5 литра - общо 1080 литра. Служителите са открили, че препаратите са предопределени за онлайн продажба на едро. На неистинските течни артикули бил притурен тип, че са от известна непокътната комерсиална марка, само че били продавани без единодушието на притежателя на изключителното право.

По случая е известен дежурен прокурор при районна прокуратура - Плевен и е формирано досъдебно произвеждане за осъществено закононарушение по член 172 „ б “, ал.1 от Наказателен кодекс. Работата продължава проверяващ служител на реда.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР