Турските сили за сигурност няма да допуснат провеждане на новогодишни

...
Турските сили за сигурност няма да допуснат провеждане на новогодишни
Коментари Харесай

В хотелите в Турция няма да се допуснат новогодишни празненства

Турските сили за сигурност няма да допуснат провеждане на новогодишни мероприятия в хотелите и в отдаваните под наем вили по време на общонационалната карантина от 31 декември до 4 януари, съобщи днес пред журналисти турският президент Реджеп Тайип Ердоган, цитиран от агенция ТАСС.

" Още веднъж повтарям, що се касае до подобни вечеринки в хотели и вили. Нашите сили за сигурност предприемат необходимите предпазни мерки. Ние не можем да допуснем провеждане на новогодишни мероприятия и ако при нас постъпи информация за такива, то ние ще проведем необходимите операции. За нас животът на хората е по-важен от всичко останало ", подчерта турският президент, цитиран от БТА.

Министерството на вътрешните работи в Турция забрани провеждане на каквито и да било развлекателни мероприятия в хотели на цялата територия на страната от 31 декември до 4 януари. След 22,00 ч. в дните на ограниченията управата на хотелите няма право да пуска музика, като след този час е забранена също и музика, изпълнявана на живо. Министерството разпореди да не бъде допускано стълпотворение в хотелите, включително в зоните за напитки.

На 14 декември Ердоган обяви въвеждане в Турция на полицейски час от 21,00 ч. на 31 декември до 05,00 ч. на 4 януари в рамките на борбата с разпространението на новия коронавирус.

Към момента в Турция е в сила ограничение за излизане навън между 21,00 ч. и 05,00 ч. както през делничните дни, така и през уикенда. Наред с това се ограничава броя на посетителите в магазините и търговските центрове. При влизане в търговски обекти се отчита QR-код, който в Турция наричат " здравен код ".
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 17338  Британски бойци оказват помощ за почистване на задръстването от камиони Британски бойци оказват помощ за почистване на задръстването от камиони  Вучич може да избра китайската ваксина Вучич може да избра китайската ваксина  Случаите на COVID-19 в Европа към този момент са над 25 милиона Случаите на COVID-19 в Европа към този момент са над 25 милиона
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР