Това правителство, което е в момента, смея да твърдя, че

...
Това правителство, което е в момента, смея да твърдя, че
Коментари Харесай

Писателят Христо Стоянов защити правителството и обяви...

Това правителство, което е в момента, смея да твърдя, че работи по-добре от всички останали досега. Не разбирам за какво има протестъри и какво предлагат тези протестъри? Ще ви кажа, те не предлагат абсолютно нищо. Това сподели в студиото на " Офанзива " по Канал 3 писателят Христо Стоянов.
,,Има една трагедия при нас и това е, че нямаме национални приоритети. Писал съм за най-лошата кръв, която напуска България – това е тази кръв, която няма намерението и желанието да остане и да оправи нещата. Затова пък тук остана силната кръв, която е на всички онези, които искат да бъдат промяната. Разбирам икономическия мигрант, но тези, дето тръгват с голямата кошница, съсипаха мечтите си. Отивайки в чужбина, българинът казва, че ще се върне и ще промени нещата, а това ще стане след 20 години, когато вече са пенсионери. Кой ще им даде възможност да се наложат? Не, промени се вършат докато си млад``, обясни Стоянов.
,,В историята бунтовете на българина са зов за помощ, като например Априлското въстание. Българинът през целия този период от 1300 години хленчи и тропа с крака като дете в магазин. Само крещим и хленчим, без никой да си дава сметка какво точно правим``, заяви още писателят.
,,За мен българинът е съществително, защото се отказа да бъде същество. Какво значи българин? Никой няма да каже нищо съществено, ако му зададеш такъв въпрос. Когато имаш самочувствието, че си единствения българин, а не част от общото, тогава може да промениш нещо``, завърши Христо Стоянов.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР