Тази терапия ми спаси живота, това е казал британецът Греъм

...
Тази терапия ми спаси живота, това е казал британецът Греъм
Коментари Харесай

Преборил COVID-19 мъж разказа какво е спасило живота му

Тази терапия ми спаси живота, това е казал британецът Греъм Елиът пред Скайнюз.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 10537
Шестдесет и осем годишният жител на югоизточния английски град Питърсборо е бил приет в болница със симптоми на COVID-19 (затруднено дишане и висока температура). Медиците са му предложили да го подложат на експериментално лечение – вливане на кръвна плазма, взета от преборили заразата хора.

" Процедурите траеха по двадесет минути всяка. След три дни се почуствах много по-добре. Тази терапия спаси моя живот ", е посочил Елиът.

Експерти, цитирани от базираната в Обединеното кралство информационна агенция, са разказали, че кръвната плазма е засилила съпротивителни сили на организма на пациента и човекът е преборил инфекцията благодарение на имунния отговор.

Преболедувал COVID-19: Беше нормално да помогна на други

Специалистите обаче са посочили, че за да се стигне до масовото използване на кръвната плазма за лечение на хора с COVID-19 са били необходими още изследвания.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 10537  Лондон ревизира данните за смъртността от COVID-19 след проучване Лондон ревизира данните за смъртността от COVID-19 след проучване  Нов закон в Румъния - 48 часа изолация при позитивен тест, след това доктор взема решение Нов закон в Румъния - 48 часа изолация при позитивен тест, след това доктор взема решение  Северна Македония още веднъж първа в Европа по смъртност от COVID-19 Северна Македония още веднъж първа в Европа по смъртност от COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР