Тазгодишното издание на знаменития фестивал на бирата Октоберфест, организиран традиционно

...
Тазгодишното издание на знаменития фестивал на бирата Октоберфест, организиран традиционно
Коментари Харесай

Без Октоберфест заради пандемията

Тазгодишното издание на знаменития фестивал на бирата Октоберфест, организиран традиционно всяка есен в Мюнхен, е отменено заради разпространението на коронавируса. Това съобщава германският вестник " Билд ", като се позовава на свои източници, цитиран от ТАСС, предаде БТА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 5903
По информация на изданието официално за отмяната на празника ще съобщят днес на пресконференция премиерът на Бавария Маркус Зьодер и кметът на Мюнхен Дитер Райтер.

Миналата седмица Зьодер заяви, че е " доста скептичен " относно това дали Окторбефест ще се състои тази година в контекста на пандемията. Вчера той повтори тази своя оценка в ландтага (областния парламент) на Бавария и отбеляза, че с оглед на международния характер на фестивала надали е целесъобразно да се състои при сегашните условия.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 5903  Тръмп стопира имиграцията поради COVID-19 Тръмп стопира имиграцията поради COVID-19  Франция е четвъртата страна в света с над 20 000 умряли инфектирани с новия ковид Франция е четвъртата страна в света с над 20 000 умряли инфектирани с новия ковид  В Словакия възнамеряват разхлабване на някои от ограниченията от сряда В Словакия възнамеряват разхлабване на някои от ограниченията от сряда
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР